23-vuotias semivegetaristi kokkailee, välillä myös liharuokia. Blogissani ideoita ja arkisia ruokareseptejä, useimmiten "Mitä nyt kaapista sattuu löytymään"- periaatteella.
perjantai 25. tammikuuta 2013
Uunilohta Creme fraiche-kuorrutteella
Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen. Laita lohi lasiseen uunivuokaan tai pellille, ja tee lohen pintaan pitkiä viiltoja. Sirottele päälle suolaa sekä pippuria/sitruunapippuria oman maun mukaan.
Valmista creme fraiche kuorrute, tai käytä valmis maustettua tuorejuustoa.
Levitä seos lohen päälle, ja paista n. 25 minuuttia uunin keskiosassa.
Tämän ohjeen kuorrutteeseen tarvitset yhden purkin creme fraichea, tuoretta ruohosipulia ja basilikaa sekä hieman suolaa ja pippuria.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti